محموداحمدینژاد
ایسنا: رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن سفر رییسجمهور به برزیل در شرکت در اجلاس ریو، گفت: اصل حضور ایشان و انجام سخنرانی برای اعلام مواضع ایران کار بسیار ارزشمندی بود.
علاءالدین بروجردی در حاشیه جلسه علنی امروز (سهشنبه) مجلس، با اشاره به تحولات اخیر بین دو کشور ترکیه و سوریه گفت: از آنجا که ترکیه در مجموع مسائل تحولات سوریه شتاب زده عمل کرده است توصیه مان به دوستان ترک آن است که در مورد تحولات سوریه خویشتنداری کنند.
وی افزود: به دوستانمان در کشور ترکیه توصیه میکنیم که با مشورت با دیگر کشورهای همسایه تلاش کنند که به جای افزایش دامنه ناامنی، امنیت و ثبات در سوریه برقرار شود.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به سفر اخیر رییسجمهور به برزیل برای شرکت در اجلاس ریو، این سفر را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: یکی از محورهای سیاست خارجی دولت آقای احمدینژاد، گسترش رابطه با کشورهای آمریکای جنوبی بوده است که تاکنون با این سیاستها توانستهایم رابطه خیلی خوبی با این کشورها داشته باشیم.
بروجردی با بیان اینکه در اجلاس ریو، بیش از 100 کشور وجود داشتند، گفت: اجلاس بینالمللی با اجلاسهای دوجانبه از لحاظ انجام ملاقات و تشریفات بسیار متفاوت است از این رو اصل حضور آقای احمدینژاد در این اجلاس و سخنرانیشان به لحاظ اعلام مواضع ایران کار بسیار ارزشمندی بود.
رییس کمیسیون امنیتملی در پاسخ به پرسشی در مورد عدم استقبال رییسجمهور برزیل از رییسجمهور ایران گفت: اصولا اجلاسهای بینالمللی با دوجانبه متفاوت است و رییسجمهور کشور میزبان از روسای کشورهای دیگر استقبال نمیکند به طور نمونه در همین اجلاس ریو در کشور برزیل بیش از 100 کشور حضور دارند، مگر میشود که رییسجمهور برزیل در این اجلاس یک روزه به استقبال همه روسای جمهور برود؟ این سفر مهم بسیار خوب بوده و یک گام ایران را در پیشبرد هدفهایش جلو برده است.
بروجردی همچنین در خصوص رابطه ایران با مصر بعد از پیروزی محمد مرسی، نامزد اخوانالمسلمین در انتخابات ریاستجمهوری مصر گفت: ملت مصر و ملت ایران به یکدیگر علاقهمند هستند که این موضوع در کنار چهره ارزشی و اسلامی آقای مرسی به عنوان منتخب ملت مصر امری بسیار مهم به شمار میآید.
وی افزود: ما در جمهوری اسلامی بسیار خرسندیم که آقای مرسی برنده انتخابات ریاستجمهوری مصر شده است. در این بین بدون تردید عوامل مخربی وجود خواهد داشت که اجازه ندهند دو ظرفیت عظیم در جهان اسلام یعنی ایران و مصر کنار یکدیگر قرار نگیرند.
بروجردی تاکید کرد: مطمئنا آمریکا، صهیونیسم و انگلیس تلاش میکنند که ایران و مصر در کنار هم نباشند اما ما فکر میکنیم که آقای مرسی و تیم ریاستجمهوریشان در مصر باهوشتر از این هستند که در چنین دامهایی قرار بگیرند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به پرسشی در مورد تحولات اخیر کشور عراق گفت: مسائل داخلی عراق به عنوان کشور همسایه و اسلامی ما به خود این کشور مربوط است. در این بین همواره از ابتدای تحولات عراق، دشمنان ما به دنبال بیان این ابهامات بودند که عراق تحت نفوذ ایران است.
وی افزود: این مسائل در حالی مطرح میشود که اکنون کشور عراق در میان 22 کشور عرب با تدوین بودجهای بالغ بر 100 میلیارد دلار بعد از عربستان، بیشترین توانمندی اقتصادی را به نمایش گذاشته است.
بروجردی در پایان گفت: با توجه به شرایط ویژه عراق و حضور درازمدت نیروهای بیگانه و از سوی دیگر ریاست عراق در اتحادیه عرب در کنار میزبانی اجلاس 1+5 میتوان اینگونه نتیجهگیری کرد که عراق نوریالمالکی توانمندتر از آن است که با حوادثی دچار مشکل شود.
سلام وقت بخیر وبلاگ جالبی دارید.خوش حال میشوم سری هم به سایت ما بزنید.به زودی امکانات خوبی داخلش راه اندازی میشود. در صورت تمایل میتونیم تبادل لینک داشته باشیم.میتونید مارو با عنوان ورامین نامه لینک کنید. www.varaminnameh.com